Turmaliin + kvarts = turmaliinkvarts

Turmaliinkvarts on musta turmaliini (vahel ka rohelise turmaliini) suletistega mäekristall (mis on ise kvarts) ning seob endas nii mäekristalli kui musta turmaliini omadusi. Turmaliini nõelakesed eristuvad ja on hästi kristallis näha. Mida rohkem on kivis musta värvi, seda rohkem seal turmaliini sees on. Turmaliin aktiveerib kvartsi ning tõstab kuni 4 korda kvartsi väge. Ka rutiikvarts moodustub analoogselt, nõelakesed on sel juhul rutiilist.

turmaliinkvarts
Turmaliinkvarts

Turmaliinkvarts annab tõhusa maanduse ja kaitse, hoiab eemale kahjulikud keskkonnamõjud, tõstab energiataset. Eemaldab igasuguse negatiivsuse, vabastab negatiivsed mõttemustrid, aitab kasvada vaimsel teekonnal, suurendab väge, kaitseb tõhusalt psüühiliste rünnakute eest. Turmaliinkvarts on hea energiate tasakaalustaja ja harmoniseerija, muudab negatiivse positiivseks. Puhastab tõhusalt nii oma kandja kui ruumi aurat ja energiaid. Toob kehale tervenduse igal tasandil (füüsilisel, mentaalsel, psüühilisel ja spirituaalsel) ning tugevdab keha energiavälja.

Turmaliinkvarts võimendab teiste kristallide mõju, seepärast on teda hea kanda koos teiste kristallidega.

Parandab seedimist, likvideerib kehast blokid ja ummistused ning eemaldab kehast mürke, aitab ennetada peavalusid.

Mõni allikas nimetab turmaliinkvartsi ka šamaanide kiviks, mis sümboliseerib valguse ja pimeduse tasakaalu, annab kaitse rituaalide läbiviimisel, näitab ära probleemide põhjused ja suuna neist väljumiseks, loob ühenduse teadvuse ja alateadvuse vahel.

Meie kristallid leiad meie e-poest.

turmaliinkvarts
Turmaliinkvarts