Kuidas valida kristalle?

Kristalle on palju ja erinevaid, kuidas nende kõigi hulgast just see õige, vajalik ja endale parim üles leida?

kristallid

Kõige parem on kristallikauplusesse kohale minna ja vaadata, milline kivi Sind kõnetab. Vaata, katsu, tunneta.
Muidugi võib ka kodus eeltöö ära teha, otsides sobivat kristalli omaduste, lahendamist vajava probleemi, värvi, sünnikuu, -aasta, tähemärgi vmt järgi. Võimalusi on palju. Siiski ei soovitaks ainult sellele keskenduda.

Infot leiab kristallide kohta väga palju, alates kristalliraamatutest ja temaatilistest veebilehtedest kuni meediani välja. Probleem on selles, et see info on vastuoluline ja üksteisele suuresti vasturääkiv. Ka siit lehelt võid leida nii mõndagi, mis ei pruugi kokku kõlada mõne teise infoallikaga.

Üks põhjus on see, et tõlkeallikad on erinevad, samuti kirjutajate energiatase, vibratsioon ja tunnetus.

Kuna ka abiotsijate hetkeolukorrad, -vajadused, soovid, unistused, probleemid ja nende põhjused ning tõlgendused on väga erinevad, siis ei saagi siin väga kindlaid juhtnööre anda. Kui ühele inimesele sobib probleemi lahendamiseks üks kristall, siis seesama kivi ei pruugi teisele inimesele üldse lahendust tuua. Kõik me oleme ju erinevad.

Seepärast soovitame meie kristalle valida nii, et võtta see, mis kõige rohkem silma jääb, meeldib, on omane ja enda poole tõmbab – see on igal juhul õige ning just sellele inimesele sobiv ning väekas kivi. Viska peast kõik varasemad teadmised, soovitused ja nõuanded. Universumis ei ole juhuseid ja kokkusattumusi, kõik juhtub põhjusega. Ka see, miks just see kivi Su välja valis. Kui hakkad teadlikult valima, kaalutlema, plusse ja miinuseid hindama, siis on tegemist juba loogika ja ratsionaalse mõtlemisega, mis ei usalda intuitsiooni. Erinevalt mõistuse poolt valitust võib aga hing vajada hoopis midagi muud.

Lähtu enda sisetundest, usalda oma südant ja intuitsiooni!

Just see kristall, mida vajad, annab endast teada. Sa tunned ta ära, tunnetad seda – ta võib püüda su pilku, jätta tunde, et just selle kristalli pead sa saama, et see on õige. Tunnetad seda kristalli käes hoides, võid saada sõnumi ka kuulmise, maitse või lõhna abil.

Aga kuidas teisele inimesele kristalli valida?

Vahel tahaks ju kellelegi kristalli kinkida või lihtsalt üllatada, aga kuidas siis toimida, et valik oleks õige?
Mõtle kristalli valides selle inimese peale, kellele kivi kingid. Mõtle, milline kristall oleks talle parim. Ja vaata, mis Sulle silma jääb, mis kõige rohkem meeldib, mis enda poole tõmbab. Ehk siis seesama ülalpool kirjutatud jutt, aga lihtsalt teisele inimesele mõeldes.

Kuidas interneti e-poest kristalle valida?

Kahjuks ei ole alati võimalik kristallipoodi kohale minna, et ise kivi välja valida. Ka internetist ostes kehtivad needsamad põhimõtted, mis juba eespool kirjas on.
Meie täidame oma e-poe tellimused nii, et valime tunnetuse järgi kliendi soovitud kristallide hulgast just temale sobivaima kivi või ehte. Loodame, et sama teevad ka teised e-poed.

Kui aga valik on juba tehtud ja kivi on kodus, siis enne kui teda kasutama hakkad, ära unusta teda puhastamast ja laadimast ning tee seda ka edaspidi korrapäraselt.

Kristallide maagiat igasse päeva!

kristallid