Kristallimaagia rituaal soovide ja unistuste täitmiseks

Vesi salvestab ja säilitab infot ning energiat ja muudab ka keha vibratsiooni.

maagia

Järgnevat maagiat tuleb teha 21 päeva jooksul, nii õhtul enne magamaminekut kui hommikul ärgates.

Võta klaas allika- või lumesulamisvett (see võib ka olla ka tavaline pudeli-, kaevu- või kraanivesi) ning pane sinna mõni kristall (mäekristall, ametüst või roosa kvarts).

Kirjuta paberile oma soov ning pane see 20 minutiks veeklaasi alla. Võid soovi ka mõttes või häälega välja öelda või kasutada ainult visualiseerimist. Soov peaks olema konkreetne ja loogiline. Ära kasuta negatiivset sõnastust ega sõna “ei”.  Kristall peab olema looduslik, mitte sünteetiline või laboris manipuleeritud.

Nüüd hõõru käsi kokku kuni peopesad muutuvad kuumaks. Liiguta käed üksteisest veidi eemale ning kujutle nende vahel energiapalli (käsi veidi kokku-lahku viies on see selgesti tunda). Pane peopesad ümber klaasi, aga ära seda puuduta. Kujutle, mis tunne on, kui see soov oleks juba täitunud. Oled sa õnnelik, rahuolev, energiline? Ütle oma soov veelkord häälega välja, joo klaas tühjaks ning täna Universiumi.

Tegemist on iidsest Tiibetist pärit maagiarituaaliga, mis aitab ellu tuua vajalikke muutusi, täita soove ja unistusi. Ära kasuta seda teistele halva soovimiseks, nii saad vaid halba karmat iseendale.

maagia