Aurade ja nähtamatu energia tajumine, meetodid selle õppimiseks

Auradest ja nende värvidest oli juttu meie eelmises postituses. Täna räägime sellest, kuidas neid tajuma õppida. Inimesed, kes on võimelised nägema aurat ehk energiavälja, saavad seda oskust kasutada nii vaimse kui füüsilise tervise tõlgendamiseks. Pea meeles, et enamus inimesi näeb aurasid esialgu peaaegu värvitute või heleda vinena. Värviteadlikkuse omandamine võtab aega, harjutades muutub värvide eraldamine üha selgemaks ja värvid ise erksamaks. Kui kannad prille, siis proovi teha harjutusi nii prillidega kui ilma. Paljud inimesed leiavad, et ilma prillideta on see lihtsam. Ära pinguta, vaid ole lõõgastunud seisundis.aura, energia

Aurade nägemise õppimiseks on mitmeid meetodeid, toome neist harjutamiseks siinkohal mõned välja.

  • Vaata päikesepaistelisel päeval taevasse ning pane tähele miljoneid valguses tantsisklevaid kübemekesi. Need on pisikesed energiaosakesed. Pane tähele, et neidsamu kübemekesi võib näha ka pimedas, nii siseruumides kui väljas. Nii õpid märkama energiat.
  • Küsi endalt: „Kui ühel või teisel asjal või olendil on aura, siis mis värvi see on? Kas selles on laike, lohke jmt?“ Jälgi, mis vastused sulle tulevad.
  • Hoia mõlemad oma nimetissõrmed vastu valgust, teineteisest mõne sentimeetri kaugusel. Vaata, kas näed sõrmeotste vahel kergeid suitsutaolisi energianiite.
  • auraSiruta käsi endast eemale ja vaatle seda. Ära vaata otse kätt, vaid sellest mööda, näiteks hoopis tagapool asuvat seina. Mõne hetke pärast märkad, et kätt ümbritseb hallikas vine. Proovi seda teha nii heledal kui tumedal ühevärvilisel taustal ja vaata, kumb sulle paremini sobib.
  • Korda seda harjutust koos kaaslasega, püüdes näha tema aurat. Kui see õnnestub, astu talle lähemale ja proovi tema aurat ka puudutada ja kombata.
  • Aura esimene kiht on õhkõrn valgusekookon. Vaata kaugemal asuvaid puid ning proovi seda kookonit näha. Eriti hästi on see nähtav pimeduses. Ära pinguta silmi, vaid hoopis vastupidi, lõdvesta need.
  • Proovi sedasama valguskookonit näha ka inimeste ümber.

Paljud inimesed leiavad, et hämaras valguses on aura paremini nähtav. Katseta erinevates keskkondades, erinevas valguses, erinevatel kellaaaegadel, erinevate objektidega. Aja jooksul omandad oskuse näha aurat igasuguses keskkonnas, igasugusel objektil. Ära unusta, et iga uue oskuse omandamine nõuab harjutamist ja aega.

Loe veel:
Aura värvid räägivad nii mõndagi
Kas inimese aurat saab jäädvustada?

aura

 

Fotod: internet