Kes on vaimsed teejuhid ja kuidas neilt abi küsida?

Vaimsed teejuhid on vaimolendid, kellega meil on eriline suhe. Meil kõigil on nad kaasas alates sünnihetkest ning nad aitavad, kaitsevad, juhendavad meid läbi kogu elu. Selleks, et nendega suhelda, tuleb vaid nende abi küsida.

Mõned vaimsed teejuhid on meie kõrval kogu elu, teised on aga sellised, kelle abi on vaja vaid mõnel eluperioodil. Nendega saad ühendust, kui tunned, et oled hädas ja vajad juhendamist.

On olemas mitmesuguseid vaime – inglid, deevad, väeloomad, ülestõusnud meistrid, esivanemate vaimud, haldjad, loodusvaimud, jumalannad ja jumalad jne – kuid meil kõigil on olemas eriline juht või juhid, kes saavad meid igapäevaelus aidata.

Vaimsed teejuhid

Kõige tõenäolisemalt on need olendid, kes kunagi on olnud samuti inimesed, kuid neil pole enam vajadust Maal inkarneeruda või nii tihti ümber sündida. Kui me lahkume siit ilmast, siis nemad aitavad meid üleminekul.

Teejuhtide märguanded võivad tulla nii unenägudena kui ilmsi, sümbolite, olukordade, kokkusattumuste, valgustushetkede, taipamiste, selgeltnägemise, -tundmise või -teadmise kaudu. Kui oskame neid märguandeid tähele panna, siis avame end täiesti uutele võimalustele.

Me suhtleme oma vaimsete teejuhtidega läbi oma hinge või kõrgema mina – see tähendab läbi intuitsiooni ja kujutlusvõime, oma loovuse abil ning mediteerimisel ja visualiseerimisel.

Vaata ka:
Kanaldamine – mis see on
Minevikust ja karmast
Kuidas märgid avalduvad? Kuidas märke küsida ja neid tõlgendada?

Vaimsed teejuhid