Milleks on hea magnesiit?

Käevõru Sisemine rahu
Käevõru “Sisemine rahu” magnesiidi ja angeliidiga

Magnesiit on üsna silmapaistmatu välimusega, valge, hallika mustriga laialt levinud kivi. Sageli aetakse teda segamini hauliidiga, mis näeb samasugune välja, kuid muster on pruun või beežikas. Kuna nii magnesiit kui hauliit on üsna poorse struktuuriga, siis värvitakse sageli mõlemat ja müüakse türkiisi pähe, kuna ka nende muster on sarnane.

Magnesiit aitab keskenduda, toob meelerahu, positiivset ellusuhtumist ja tingimusteta armastust. Aitab vähendada enesepettust, ärrituvust ja närvilisust. Toob rahunemise, on abiks suhete parandamisel ja pingetest vabanemisel. Toetav kivi, mis aitab hakkama saada muutustega elus. Suurendab tolerantsust nii teiste inimeste kui olukordade suhtes, aitab üle saada sallimatusest, ärrituvusest ja kartustest.

Magnesiidi koostises on palju magneesiumi, mis lõdvestab lihaseid, aitab vabaneda krampidest ning eemaldab kehast mürkaineid. Kuna see kiirendab ka ainevahetust ja rasvade kehast eemaldamist ning vähendab kolesterooli, siis kasutatakse magnesiiti sageli toetamaks kehakaalu alandamist. Koos teiste kristallidega annab ta sisemist väge kaalu langetamiseks, aitab muuta oma elustiili, toitumist ja liikumist.

Kuidas kasutada? Hoia kristall kontaktis nahaga või tarvita kristalliveena nii sees- kui välispidiselt.

magnesiit