Kristallieliksiir, kristalliessents ehk lihtsamalt öeldes kristallivesi, on tõhus vääriskiviravim

Kogu Universium koosneb võngetest ehk vibratsioonist. Nii on ka igal kristallil oma vibratsioon. Ka vee struktuur on tegelikult kristalliline, omandab kergesti informatsiooni ning hoiab seda seal. Kõik on ju lugenud Masaru Emomoto katsetest veega?

Et kristallide vibratsioon on tugev, siis on seda ka lihtne veele üle kanda ning tulemuseks saame kristalliinformatsiooniga laetud tervendava vee. Kristallid laevad vee oma info ja energiaga, korrastavad selle energiamustri ja struktuuri. Vesi, milli struktuur on samuti kristalliline, võtab kristalli energia endasse ning salvestab selle seal.kristall

Kristallivesi (kristallieliksiir, kristalliessents, kristallitoonik jne) on konkreetse kasutatava kristalli energia, mis on salvestatud vee energiasse.

Sellist vett juues kanname kristallienergia otse üle oma kehasse, kus tänu sellele hakkab toimuma korrastumine, harmoniseerumine ja tervendus. See toimub palju kiiremini ja tõhusamalt kui lihtsalt kristalle kandes, sest koosneb ju meie kehagi 70% ulatuses veest. Kuid parima tulemuse saab kasutades nii üht kui teist.

NB! Kristallivett valmista hea tuju ja rõõmsa meelega, siis säilivad need emotsioonid ka valmistatavas vees. Kindlasti puhasta ja lae kristallid enne kasutamist.

Kristallivee valmistamiseks võib kasutada tavalist joogivett, parim on muidugi allikavesi. Kristalliveele võib selle paremaks säilimiseks lisada kanget alkoholi. Kristallivee tegemiseks kasuta naturaalseid (mitte värvitud, kiiritatud jmt) kristalle.

Kristallieliksiiride tegemiseks kasutatakse peamiselt 2 enamlevinud meetodit: otsene ja kaudne

  1. Otsese meetodi puhul võib kristallid panna otse vette, kasutada tuleb mittetoksilisi poleeritud kive. Toorkive ei soovitata vette panna, sest neist võib eralduda peenikesi kivitükikesi ja kristallipuru, mis vett juues jõuavad koos veega meie kehasse. Samuti on toorkivides palju mikropragusid, mis võivad peita mustust ja baktereid, mis samuti eralduvad joogivette ning ei mõju hästi joogivee säilimisele. Kõik kristallid ei kannata ka vett, ära neid otsese meetodi puhul kasuta.
  2. Kaudse meetodi puhul pannakse kristallid ümber veenõu, nii et nad oleksid sellega kokkupuutes. Parima tulemuse saavutamiseks kasuta klaasnõud. Kindlasti kasuta kaudset meetodit, kui tegemist on toksiliste kividega. Üsna põhjaliku nimekirja toksilistest kristallidest leiab SIIT, meie lehel on ära toodud levinuimad kristallid, mis on mürgised.

Ükskõik kumma meetodi valid, kristallivesi on kasutusvalmis 10-20 minuti pärast.

Milleks teha kristallivett kui saab ju kasutada lihtsalt kristalle?

Kuna essents on vedelal kujul, siis saab seda kasutada selliselt, mida tahkete kristallidega teha ei saa. Näiteks suukaudne sissevõtmine, lemmikloomade joogivette lisamine, taimede kastmisvette lisamine jne.

Eliksiiri võib nahale kanda, vannivette lisada, taimi kasta, õhku pihustada (tõstab mitmekordselt ruumide energeetikat) või sisse võtta, kui see on valmistatud mittetoksilistest kividest.

kristallivesi